Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΑΡΕΑΣ ΣΤΟΝ 8Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ !


Οι ΦΙΛΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ για πρώτη φορά αποφάσισαν να πάρουν μέρος στον 8ο Πανελλήνιο Ποδηλατικό γύρο της Λίμνης Πολυφύτου
Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 16 ουνίου 2013 και ώρα 10:00 με αφετηρία την πλατεία των Σερβίων
Η διαδρομή που επιλέξαμε να πάρουμε μέρος είναι η κανονική του αγώνα δηλαδή των 50 χιλιομέτρων !!
Δεκάδες ποδηλάτες κάθε ηλικίας αναμένεται και φέτος να συμμετέχουν στον μεγάλο Ποδηλατικό Γύρο μήκους 50χλμ διανύοντας την κλασσική πλέον διαδρομή, Σέρβια - Υψηλή Γέφυρα Σερβίων(1372μ.) - Ίμερα - Φράγμα Πολυφύτου - Βελβεντό - Πλατανόρευμα - Λάβα με τερματισμό την Κεντρική Πλατεία των Σερβίων.
Η διαδρομή χαρακτηρίζεται από το πλούσιο φυσικό κάλλος της περιοχής συνδυάζοντας τα στοιχεία του νερού και του πράσινου τοπίου.
Εμείς φυσικά δεν παίρνουμε μέρος για να τερματίσουμε στα μετάλλια ..πάμε για να περάσουμε ωραία να ευχαριστηθούμε την βόλτα …την ποδηλατοπαρέα !!!
Η παρέα έχει δυνατότητα να μεταφέρει μέχρι τα Σέρβια 15 συνολικά ποδήλατα ….οι 15 ποδηλάτες των ΦΙΛΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ που θα δηλώσουν ΠΡΩΤΟΙ θα εξασφαλίσουν μια θέση μεταφοράς του ποδηλάτου τους !!!!! ( Προσοχή αναλαμβάνουμε μόνο την μεταφορά του ποδηλάτου …όχι του ποδηλάτη …την οποία θα φροντίσει μόνος του )
Από εκεί και πέρα ( μετά δηλαδή τα 15 ποδήλατα ) ας ψάξει ο καθένας μόνος του τον τρόπο μεταφοράς του ποδηλάτου ….!!!
Λοιπόν ποιοι είστε μέσα να περάσουμε μια τρελή τρελή και ωραία Κυριακή
Ξέχασα να αναφέρω ότι ενδιάμεσα στην διαδρομή ( στην αρχή ….στο τέλος …ενδιάμεσα ….ποιός ξέρει !!!! ) θα υπάρχουν και στάσεις για ….ισοτονικά ….και….. μπίρες ..μπιφτεκάκια …κεμπάπ …..