Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

6η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 

 Για ακόμη μια χρόνια  συμμετέχει στην Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία του έτους 2013 και διαδίδει το βασικό της μήνυμα «ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ» Διεκδικούμε την αναγνώριση του ποδηλάτου από την πολιτεία και τους κατά τόπους Δήμους ως ισότιμο μέσο μετακίνησης, τον σεβασμό και την προστασία μέσω υποδομών όπως Ποδηλατόδρομοι, Δρόμοι Ήπιας Κυκλοφορίας, Χώροι Στάθμευσης και την διευκόλυνση μεταφοράς των ποδηλάτων με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς..
Το Σάββατο  18 Μαΐου 2013 και ώρα 17:00 το απόγευμα , συγκεντρωνόμαστε στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας  και ποδηλατούμε μέσα στην πόλη. Η πορεία θα διασχίσει πολλούς δρόμους της πόλης κεντρικούς και μη (χάρτης διαδρομής θα ανακοινωθεί) και καλεσμένοι είναι όλοι οι πολίτες της Εορδαίας  . Επισημαίνουμε πως η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία ΔΕΝ είναι αγώνας, αλλά πορεία διεκδίκησης και συμμετοχής.
Διαδώστε από την πλευρά σας και όπως μπορεί ο καθένας το μήνυμα της ποδηλατοπορεία και προσκαλέστε φίλους, συγγενείς και γνωστούς σας.
Στην πορεία θα υπάρχει η συνοδείας της τροχαίας για την ασφάλεια όλων, αλλά και πρώτες βοήθειες. Καλή επιτυχία σε όλες τις πόλεις, περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εν καιρώ.


25ης Μάρτιου –Γουμεράς –Αδύσσης –Αδαμοπούλου Παυλίδη –βασ.  Κωνσταντίνου –Μικράς Ασίας –Γράμμου-βγαίνουμε στον καινούργιο δρόμο για Αναρράχη μέχρι στο εξωκλήσι και επιστροφή –διοικητηρίου-25ης Μάρτιου και πλατεία
Δεν υπάρχουν σχόλια: